Se det digitale energimærke

Ålykken 5

, 6710 Esbjerg V

1 / 21
1 / 1
Vis:

Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
10
2800 KB
23
2095 KB


Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 112 m²
Carport 21 m²
Grundareal 967 m²
Værelser 4
Antal plan 1
Byggeår 1969
Sagsnummer 117043V
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 712
Ejendomsværdiskat 658
Renovation 154
Rottebekæmpelse 3
Husforsikring 345
Ejerudgifter i alt 1.872

SOLGT på 1 uge - meget stor interesse så villaer i Sædding/Fovrfeld søges

Nu har du muligheden for at blive næste ejer af denne klassiske gulstensvilla, der med tre værelser har plads til børnefamilien. Villaen fremstår i original stand, så her er masser af muligheder for at sætte dit eget præg. Ejendommen byder også på en stor, sydvendt have med solterrasse, hvor livet under åben himmel kan nydes. Samtidig får du en super beliggenhed i attraktive Sædding med en kort spadseretur til stranden og kort afstand til skole og indkøbsmuligheder.

Villaen udbydes til en pris, der er usædvanligt lavt sat i forhold til områdets normale niveau. Den skarpe pris skal ses i forhold til, at her er tale om en tidstypisk villa, der fremstår i original stand. Rammen er god og gedigen, men du vil givetvis gerne foretage opdateringer eller give villaen den helt store omgang, og det skulle der også være råd til med denne udbudspris.

Lad os bare tage det klassiske forrammekøkken som eksempel. Her vil du givetvis installere et spritnyt køkken, men det er også muligt at vælte væggen ind til stuen og etablere et åbent opholdsområde med gennemløbende lysindfald. Derudover er villaen indrettet med et praktisk bryggers, et gæstetoilet, et badeværelse samt tre gode værelser fordelt omkring entréen, der også har garderobe.

Huset ligger på en hjørnegrund på en fredelig, lukket vej, og haven er et scoop for dig, der har grønne fingre. Den er lukket og ugeneret, og foruden græsplæne er her farverige bede, frugttræer samt masser af plads til at dyrke grøntsager. Og vil du slappe af i solen, har du glæde af både en sydvendt og en vestvendt terrasse.

Her får du med andre ord en villa med masser af muligheder og en skarp pris i attraktive Sædding. Kontakt PumaBolig allerede i dag. 
kontakt
Ådalsparken 7
6710 Esbjerg V
 
Telefon:
+45
 24456777
CVR nummer:
36079991
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning