Sælg Bolig


PUMABOLIG MANGLER HER & NU BOLIGER TIL SALG EFTER ET FANTASTISK SALG I DECEMBER OG OGSÅ ALLEREDE HER I JANUAR.

Når du vælger PumaBolig, er du sikker på at snakke med en uddannet ejendomsmægler, der kender det lokale boligmarked i Esbjerg.
PumaBolig er en uafhængig mægler, der kun koncentrerer sig om at sørge for, at du får en god bolighandel og det endda til byens billigste salær på kr. 44.990 inkl. moms:
Mæglersalær på kr. 29.995 inkl. moms.
Markedsføring i Boligavisen & på nettet kr. 14.995 inkl. moms.
Rabat på kr. 5.000 inkl. moms på ejerlejligheder og andelsboliger.

Billigt salær er det ensbetydende med dårlig kvalitet og lav service ? Svaret er et klart NEJ.

Tværtimod prøver vi hele tiden at gøre noget ekstra for dig som sælger. Udover at give personlig service, hvor du kun har 1 mægler hele vejen fra vurdering til nøgleoverdragelse, lover vi høj kvalitet og service.  Vi kan bl.a. tilbyde alle villa sælgere at de får gratis besøg af indretningskonsulent og anlægsgartner inden salget, for at gøre din bolig så indbydende som muligt overfor potentielle købere og dermed øge chancerne for et godt salg.

Du får avisannoncering i den lokale Boligavis, ligesom alle emner der annonceres på www.pumabolig.dk naturligvis også annonceres på såvel www.boligsiden.dk som www.boliga.dk.

Nu tilbyder vi også fair salær - dvs. hvis vi sælger din bolig f.eks. 3% lavere end aftalt udbudspris, så nedsættes vores salær også med 3% - det er da så fair som noget kan være!

Kort sagt, sørger vi for kompetent mæglerarbejde så du får en god & tryg handel.

Kontakt Kenn Hansen hos PumaBolig for en gratis og uforpligtende salgsvurdering på tlf. 24456777 eller info@pumabolig.dk så er du Godt på vej... til at få solgt DIN bolig.
lynsøg
kontakt
Ådalsparken 7
6710 Esbjerg V
 
Telefon:
+45
 24456777
CVR nummer:
36079991
 
 
Åbningstider:
EFTER AFTALE
ALLE UGENS DAGE
Nyeste: